aLGEMENE INFORMATIE EN VOORWAARDEN

In Het Baklokaal worden in gemoedelijke sfeer workshops gegeven aan kleine groepen van 6 - 8 personen.

 

De geplande workshops, zoals u kunt zien in de workshopagenda, gaan door bij een minimale deelname van 6 personen. De minimale leeftijd is 16 jaar of in overleg. 

 

Hoewel er al veel versoepelingen zijn, hebben we nog steeds te maken met de pandemie. Ik wil u daarom vragen om een DCC aan te maken in de Corona Check app, zodat we de workshops zonder het dragen van mondjes plaats kunnen vinden.

Het is aan te raden om gemakkelijke schoenen te dragen en tijdens de workshops lang haar in een staart te dragen. Een schort hoeft u niet mee te brengen, die zijn aanwezig. Breng een tas of kratje mee, zodat u de gemaakte producten makkelijk mee kunt nemen. Verpakkingen zoals zakken en taartdozen zijn aanwezig.

Het Baklokaal is goed bereikbaar via de A58 (afslag 22 Zegge) of de A17 (afslag 21 Oud Gastel-Borchwerf). Parkeren kan langs de weg.

Tijdens de workshop is er koffie en thee en iets lekkers erbij. Bij de dagworkshops is ook een lunch inbegrepen.

De recepten en naslagwerk krijgt u na afloop mee naar huis. 

De workshops zijn rechtstreeks te boeken via de website. U betaalt de workshop via de beveiligde omgeving van Ideal.

Daarmee is uw aanmelding definitief. Er is een wettelijke termijn van 14 dagen bedenktijd, binnen deze 14 dagen kunt u kosteloos annuleren. Het bedrag wordt dan teruggestort.

Afmelden kan uitsluitend per mail via manuela@baklokaal.nl. Tot 3 weken voor aanvang van de geboekte workshop kunt u de workshop kosteloos omzetten naar een voucher ter waarde van de workshop, zodat u later een workshop kunt volgen. Bij afmelding vanaf 3 weken voor aanvang van de geboekte workshop, ontvangt u een voucher ter waarde van 50% van het workshopbedrag. In te leveren op een later te volgen workshop. Bij afmelding vanaf 2 weken van tevoren vervalt het recht op restitutie. U kunt natuurlijk altijd voor vervanging zorgen. Via bijvoorbeeld social media gaat dit over het algemeen heel vlot. U en uw vervanger regelen de betaling dan onderling. U dient wel door te geven dat er vervanging komt.

Het Baklokaal behoudt zich te allen tijde het recht voor om een workshop niet door te laten gaan (door ziekte of persoonlijke omstandigheden). In dat geval wordt er in overleg naar een andere datum gezocht of wordt het betaalde bedrag teruggestort.

Deelname aan de workshops en het bedienen van de machines en ovens is geheel op eigen risico.