aLGEMENE INFORMATIE EN VOORWAARDEN

Inschrijven voor een workshop:

 

Je kunt via het tabblad workshops direct inschrijven voor een workshop. Je wordt dan doorgeleid naar betalen, zodat je zeker bent van deelname. Je hebt de mogelijkheid om via Ideal of PayPal te betalen. Je kunt natuurlijk altijd eerst even bellen voor meer informatie over de workshops en beschikbaarheid. Woon je in het buitenland? Stuur dan even een mailtje naar manuela@baklokaal.nl, betaling vanuit het buitenland is (nog) niet mogelijk via de site. Ik stuur je dan een factuur betreffende de gewenste workshop die je via bankoverschrijving kunt betalen.

 
Algemene informatie:

Het Baklokaal is gelegen aan de Boerkensleen 16 in Roosendaal (Industrieterrein Majoppeveld Noord) en is uitstekend te bereiken met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid (langs de kant van de weg).

 

Er wordt gewerkt in kleine groepen van 8-10 personen. Op aanvraag kunnen er groepen tot 10-12 personen deelnemen. Er wordt dan een workshop op maat gemaakt. Je kunt een workshop op maat laten maken voor 6 tot 12 personen, denk aan een verjaardag, teamuitje, burendag, vrijgezellenfeest, familieuitje, bedrijfsactiviteit. Ook verzorgen we bakdemonstraties.

 

Na afloop neem je al je zelf gebakken producten mee naar huis!

Tip: neem een tas mee of kratje mee.

De workshops zijn inclusief recepten. Koffie, thee, sap en iets lekkers zijn bij alle workshops inbegrepen. De dagworkshops zijn inclusief lunch.

 

Zorg voor makkelijke schoenen, schorten zijn aanwezig.

 

Graag 10 minuten voor de aangegeven aanvangstijd aanwezig zijn.

 

Het Baklokaal

Manuela van der Heijden

Boerkensleen 16

4705 RL  Roosendaal

T. 06 2055 7177

KvK 56312881

Bank: NL35 ASNB 0708 9558 78

 

Algemene voorwaarden:

 

  • Workshops gaan definitief door bij deelname door 4 personen. Het maximum aantal deelnemers is 8-12 personen.

  • Binnen 2 weken na ontvangst van de inschrijvingsbevestiging dient het totale workshopbedrag te zijn voldaan onder vermelding van je naam + datum workshop.

  • Bij  aanmelding vanaf 2 weken voor datum workshop dient het workshopgeld direct na de bevestiging voldaan te worden.

  • De aanmelding wordt definitief zodra de betaling is ontvangen. Indien de betaling 2 weken na de inschrijvingsbevestiging nog niet is ontvangen, behoudt Het Baklokaal zich het recht voor om de gereserveerde plaats weer vrij te geven. In dat geval ontvang je altijd een e-mail.

  • Afmelden kan uitsluitend per e-mail en is kosteloos tot 3 weken van tevoren, bij afmelding vanaf 3 weken van tevoren vindt 50% restitutie plaats, bij afmelding vanaf 2 weken van tevoren vervalt het recht op restitutie. Uiteraard mag je ook een plaatsvervanger sturen (wel graag vooraf doorgeven).

  • Het Baklokaal behoudt zich te allen tijde het recht voor om een workshop niet door te laten gaan (bij ziekte/persoonlijke omstandigheden). In dat geval wordt er in overleg naar een andere datum gezocht of wordt het betaalde bedrag gerestitueerd.

  • Deelname aan de workshops en het bedienen van alle machines en ovens is op eigen risico.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Follow us:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

Boerkensleen 16 Roosendaal manuela@baklokaal.nl +31 6 2055 7177