(streek)producten

In Het Baklokaal worden ook verschillende (streek)producten gemaakt. Zo maak ik ambachtelijke nougat de Montelimar voor Bommels Conserven, een groothandel in delicatessen. De nougat heb ik leren maken van niemand minder dan Meesterpatissier Hidde de Brabander. De nougat wordt volgens zijn recepten gemaakt, de smaken zijn mijn eigen variaties, zoals de dropnougat.

 

Ook het Tholenaartje wordt in Het Baklokaal gemaakt.De grondstof wordt geleverd door de teelt van Thoolse tarwe door Mariët Reins-Hage op boerderij de Duivekeet. Deze Thoolse tarwe wordt gemalen door de Thoolse molenaar Corneel Droogers van Molen De Jager. Het Zeeuws spek, dat in de koeken verwerkt is wordt geleverd door Theo Slager Slager uit St. Annaland. Deze mooie grondstoffen worden gebakken tot een heerlijke koek.

Het Tholenaartje is een zoet koekje met een hartige bite. Heerlijk als tussendoortje, maar ook lekker bij een kop koffie of thee. Het koekje zit vol natuurlijke ingrediënten en is zonder kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen. Het Zeeuws spek geeft het Tholenaartje een pittig ziltige smaak. Geniet ervan! De Tholenaartjes zijn te koop in een aantal winkels op het eiland Tholen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Follow us:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

Boerkensleen 16 Roosendaal manuela@baklokaal.nl +31 6 2055 7177