Open dag met proeverij

July 30, 2018

Op zondagmiddag 16 september van 13:00 - 18:00 uur zetten we de deuren van Het Baklokaal open. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in mijn Baklokaal. Onder genot van een hapje en een drankje kunt u de workshop agenda inkijken en misschien wel een plaatsje in een van de workshops reserveren. Deze middag is er gelegenheid om kennis te maken met een aantal partners van Het Baklokaal. Met zijn allen verzorgen we een gezellige proeverij. Theo en Marleen van bierbrouwerij Hill Devils Beers uit Wouwse Plantage zijn er om hun speciale bieren te laten proeven. Slager Peter van Berkel uit de Lindenburg komt hamburgers bakken. Emmy Maas van Emmmmy's Sweets & Bites uit Wouw heeft haar overheerlijke nougat bij. We hebben wijn van de Sligro uit Roosendaal, koffie van Biggelaar Koffie, een kaasboer en natuurlijk heerlijk brood, gebak en andere snoeperijen uit Het Baklokaal. Ook de Bakery Shop zal zich deze dag presenteren. Deze (online)shop uit Oud Gastel zal er zijn met verschillende bakbenodigdheden. De One Man Band Barrel Covers zorgt voor de muzikale omlijsting.

 

Graag tot ziens!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

October 15, 2018