De Brabander Bakt in Het Baklokaal

February 20, 2018

Zaterdag 3 maart is het weer zover. Hidde de Brabander komt weer naar Het Baklokaal om een aantal recepten uit zijn laatste boek De Brabander Bakt met ons te maken. Dat wordt een gezellige en informele middag waarin je alle vragen over patisserie aan Hidde kunt stellen. Hidde is de zoete chef van 24Kitchen en is regelmatig te zien bij o.a. Koffietijd. Vergeet niet je boek mee te brengen zodat hij deze kan signeren. Er zijn nog twee plaatsjes vrij. Kijk snel op www.baklokaal.nl om in te schrijven.

 

Zelf ben ik te zien op de Huishoudbeurs. Tot en met zondag 25 februari ben ik doorlopend aan het bakken in de stand van de Bakery Shop. Ze hebben een leuke winactie lopen. Als je inschrijft op hun nieuwsbrief maak je kans om een prachtige citruspers van Smeg te winnen of een bakworkshop door mij verzorgd voor 2 personen in Het Baklokaal. Kom gezellig langs om te proeven en de mooie materialen en de Smeg producten te bekijken.

 

Graag tot binnenkort!

 

Met vrolijke bakgroeten,

 

Manuela

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

October 15, 2018

December 27, 2017