Aankondiging van een nieuw bakseizoen!

August 24, 2017

Er zijn steeds meer mensen, die Het Baklokaal weten te vinden. Mensen die het leuk vinden om te bakken en steeds meer willen leren op bakgebied. Dat er veel te leren valt, kan ik beamen. Ik nodig daarom graag andere bakkers uit om hun kennis te komen delen. 

 

Er staan verschillende bakkers op het programma om hun passie en kennis over te komen dragen.

 

Zo komt Emma Bauling, halve finaliste van #HHB2016 haar trucs en tips delen om de decadente macarons te leren bakken. Lijkt een lastig koekje, maar als je eenmaal weet waar je allemaal op moet letten, is het een fantastisch koekje om thuis te maken.

 

Annemarie, de winnares van het vorige seizoen Heel Holland Bakt komt een workshop geven. Chipolata-taart, een van mijn persoonlijke favorieten.

 

En ook broodbakkers komen langs om hun kunsten en kennis te delen. Jacques van Ewijk komt gist- en desembrood bakken. En trots kan ik vermelden dat Chef Ralph Nieboer komt. Kijk eens op  zijn facebook pagina Bread Works Workshops. Ralph gaat heel de wereld over om zijn broodkunst te verspreiden.

 

Niet te vergeten staat Francis ook nog op het programma. Deze koningin van de smaken komt ons leren een authentieke spekkoek te maken.

 

In de workshopagenda kunt u zien wanneer deze workshops zijn. Maar ook als u zelf een groepje heeft, kunt u bij Het Baklokaal terecht. Of dit nu om het vieren van een verjaardag is, een teamuitje of burendag is. Wij maken graag een workshop voor u op maat.

 

Op 16 september zetten wij de deuren van Het Baklokaal open. U kunt  vrijblijvend een kijkje komen nemen, wij hebben koffie, thee en iets lekkers erbij. Kijk op de website voor meer informatie.

 

Ik wens u nog veel bakplezier en verwijs u graag voor meer inspiratie naar Heel Holland Bakt! Vanaf 3 september weer te zien op NPO1 en De Brabander Bakt met Hidde de Brabander vanaf 4 september bij 24Kitchen.

 

Graag tot ziens in Het Baklokaal!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

October 15, 2018

December 27, 2017

September 15, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Follow us:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

Boerkensleen 16 Roosendaal manuela@baklokaal.nl +31 6 2055 7177