De Brabander bakt...in Het Baklokaal

May 29, 2017

 

Zaterdag 13 mei was het dan zover. Hidde de Brabander, de zoete chef van 24Kitchen kwam naar Roosendaal, om een Masterclass Nougat maken te geven.

 

We hebben uitgebreid kennis gemaakt met het maken van Nougat de Montelimar, de welbekende Franse lekkernij. Als je dit geproefd hebt, wil je nooit meer anders. Waanzinnig lekker, om me bij de woorden van Hidde te houden.

 

Hidde is een bevlogen banketbakker, zoals hij zichzelf graag noemt, een ander zou hem Patissier noemen. Nou, dat mag gezegd worden. De verfijning waarmee hij het bakkersvak beheerst, is geweldig. Hij brengt graag zijn kennis over en deelt zijn heerlijke recepten. Hij heeft zijn eigen bedrijf Dreams of Magnolia en is schrijver van het boek Patisserie. Ook geeft hij door het hele land les en deze weken is hij druk bezet met de opnames van de nieuwe serie voor 24Kitchen  'De Brabander bakt'.

 

Op 8 juli komt deze sympathieke bakker weer terug naar Het Baklokaal. Dit keer om de deelnemers aan deze Masterclass de kneepjes van het chocolade maken en verwerken te leren. Ik heb er nu al zin in! Inschrijven kan via manuela@baklokaal.nl

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

October 15, 2018

December 27, 2017

September 15, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Follow us:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

Boerkensleen 16 Roosendaal manuela@baklokaal.nl +31 6 2055 7177