Het Baklokaal is geopend!

Afgelopen zaterdag was het dan zover. De opening van Het Baklokaal. Het was een drukte van belang. Er had een stukje in de krant gestaan en dat had een hoop mensen nieuwsgierig gemaakt. Er waren heerlijke gebakjes om te proeven en daarbij werd een kopje koffie of thee geschonken. Mensen konden zich inschrijven op de workshops en dat werd dan ook gretig gedaan. Er zijn al workshops uitverkocht. Maar geen nood, deze komen de volgende keer weer aan bod. Ik ben er al over aan het denken om een soort van wachtlijst te maken.

 

Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor de belangstelling, bezoekjes, felicitaties, bloemen en cadeautjes. Het was echt overweldigend en geeft me vertrouwen dat dit een schot in de roos is. Ik hoop jullie nog veel te kunnen leren op het gebied van bakken, en ook zelf nog veel te leren. Want dat houdt nooit op!

 

Het streven is om vooral gezellige en leerzame workshops en cursussen te geven in een gevarieerd aanbod. Van brood tot klassieke gebakjes en alles wat daar tussen ligt. Mocht u interesse en nog vragen hebben, schroom dan niet om me even te bellen. Ik sta u graag te woord.

 

Graag tot ziens in Het Baklokaal.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

October 15, 2018

December 27, 2017

September 15, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Follow us:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

Boerkensleen 16 Roosendaal manuela@baklokaal.nl +31 6 2055 7177