Het Baklokaal op locatie

October 31, 2016

Alle afleveringen van seizoen 2016 zijn afgelopen, de winnaar is bekend. Annemarie is de beste thuisbakker van 2016, wat een mooie titel en wat een prestatie. Natuurlijk had ik graag in de finale gestaan, maar je bent zo goed als je laatste baksel. En als je dan een wat minder weekend hebt, dan is het afgelopen. Zo werkt nou eenmaal het spel. Maar wat hebben we het leuk gehad en met een leuke extra van Smaakt naar Meer.

Vandaag heb ik afspraken kunnen maken met Regine van de Nobelen van Noble's Kitchen. Regine is de trotse eigenaresse van een prachtige workshop-ruimte, een huiselijk ingerichte keuken waar ik een aantal workshops mag geven. Dit is tijdelijk, ik hoop zo snel mogelijk mijn eigen ruimte te openen. We gaan beginnen met een workshop Sinterklaas-lekkernijen op zaterdag 3 december van 9:30 tot 12:30 uur. Dan volgt er nog een workshop Kerst met Manuela. De details van deze workshop volgen zo spoedig mogelijk.

 

Graag tot ziens bij een van de workshops!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

October 15, 2018

December 27, 2017