Meesterbakker van de week

September 22, 2016

 

Wat was ik verbaasd! Maar na drie weken hard werken in de tent, heb ik toch die felbegeerde titel te pakken. En dat voelt goed, kan ik wel zeggen. Voor de eerste opdracht moesten we een bloembrood bakken. Dat zijn maar liefst drie potten met in elk potje een bloembrood geworden. De technische opdracht was een vlechtbrood. Ik had een vier- en een vijfvlecht geoefend, maar geen zesvlecht. Lastig hoor, ik was dan ook wel een beetje de tel kwijt geraakt.

 

De laatste opdracht was Danish Pastry. Een hele leuke opdracht met getoerd gerezen deeg. Een hele toer, dat wel. Heerlijke koeken met zalige vullingen.

 

Vandaag nog maar eens een zes vlechtbrood gemaakt. Thuis gaat dat toch een stuk beter, dan in de tent.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

October 15, 2018

December 27, 2017